Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klaus (na rozdíl např. od Svobodných) vždy tvrdil, že "EU pro nás nemá alternativu," tedy s její politikou nesouhlasil, ale neviděl možnost, jak lépe prosadit naše zájmy mimo její struktury. V tomto kontextu by jeho přechod na evropskou úroveň politiky byl naopak logickým vyústěním jeho dráhy a rozhodně by nešlo o žádné přeběhlictví nebo nekonzistentnost. Přeběhlictvím (a nekonzistentností) by bylo, kdyby najednou začal hlásat nutnost např. existence ESM. Pokud bude v europarlamentu hlasovat proti, bude to zcela konzistentní. 

Dle vaší logiky by přeběhlíkem byl třeba i Nigel Farage.

0 0
možnosti
Foto

Je to opravdu bžunda, jak se všichni levičáci návratu Klause do české politiky bojí.

2 1
možnosti

:-)R^...Pavle, prijmenim Oskrkany, ale napsal jste  to dobre. Karmu doufam neodmitnete.

1 2
možnosti

A já se radoval, že bude v USA - s velkou slávou byla sdělována jeho práce pro nějaký institut. Ale on byl za tři zpátky ....Toho "vlastence" a možná agenta KGB se asi nezbavíme, bude otravovat dál, dokud republiku úplně nezničí.

2 8
možnosti

Tak teď si zrovna jede pro další instrukce do Moskvy. Pane Procházko, jednou čekista, vždycky čekista (tradiční ruský axion, oblíbený u V. Putina). Jinými slovy vyjádřeno takto :

„Come on, you're trying to make excuses for the communists now … Look, folks, nobody ever leaves the KGB. I don't care what they call it. They change the name of it, Committee for State Security, whatever it's called now. Nobody leaves it. Voluntarily.” (Rush Limbaugh, kandidát Nobelovy cenu míru, Radio KFI, U.S., 22.8.2008)

:-)

2 5
možnosti

J93a87n 61P93a57v82e33l

25. 3. 2013 17:50

Ach jo, myšlenkové stereotypy na druhou. Celý Váš článek se dá shrnout do jedné věty - Nemám rád Klause. Je docela zajímavé kolik lidí má potřebu tohle sdělit a musí tuto větu rozepisovat do článků.

Co se Vašeho kopání do Čechů týče, znovu, nudný stereotyp. Spousta lidí si kopne do Čechů, protože to je v módě. Nuda. Zkuste napsat něco originálního, nestádního.

10 3
možnosti

Ó, jaká myšlenková zkratka. Kdo sedí v europarlamentu nutně musí být socialista a eurohujer.

7 2
možnosti
Foto

Pánové níže, kromě pana Kounovského, již řekli vše za mě a tak jsem jim kliknul plusy za ty jejich krásné kusy (komentáře)

8 6
možnosti
Foto

"Tento postup mimo jiné také vymyslel Václav Klaus, když z poslanců Občanského fóra začal budovat a vyčleňovat Občanskou demokratickou stranu."... Nevznikla nejdříve z OF ODA a o rok poté ODS a ČSSD? Jinak EU po LS není stejná jako EU jako ta v roce  1996  kam nás VK přihlásil.:-)

7 2
možnosti

Pokud bude V.Klaus v Evropském parlamentu, bude to hodnotou rozhodně vyšší než-li je taťka Falbr a další socialisté experti, přestože by jistě mnozí z nás preferovali jeho úkol v vzedmutí pravicových hodnot na výkoné moci státu.

12 4
možnosti

vite, fakt by mne zajimalo, co ma spolecneho Klaus s pravicovymi hodnotami. Tvrdit o nem, ze je pravicak by totiz bylo falesne a prazdne, ani ty banky neprivatizoval.... Jako premier se choval levicoveji, nez jeho nasledovnik Zeman. Takze Klaus a pravice, jako recmi ano, ale skutky??? Socan jak vysitej...

5 9
možnosti

V21á68c28l60a43v 64R57o12d

25. 3. 2013 12:29

Zas trapně podsouváte V. K. něc, co nikdy neřekl. Nebo jste od něj někdy slyšel, že je proti EU?!Rv:-/

12 4
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1319x
Slamer, básník, žurnalista, historik žijící v současnosti. Šéfredaktor zpravodaje o slam poetry Slamoviny.cz