Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IC

I30v90o 98C13e55r10m54a87n

8. 9. 2013 23:18

Díky za zajímavý a stručný postřeh. Napsal jste řadu věcí, které mi v poslední době taky vrtají hlavou...

0 0
možnosti
AS

Vidím to trochu jinak. Je nesmysl útočit na cikány, házet jim zápalné láhve do bytu, organizovat na ně protestní pochody . Navíc, jak napsal autor článku, pochody jsou na jiném místě než jsou ti, co proti nim protestují.

     Každý z vás byste bral peníze, jako cikáni, kdyby vám je tak lehce dávali, jako se to děje a to bez práce a přičinění. Takže příčina bude asi někde jinde, že?

    Řekněte těm pravicovým radikálům, ale týká se to nás obyčejných pracujících občanů, proč neútočíte na ty co za to můžou, oni  mají všechny páky, jak to změnit?                                                      PROČ NEÚTOČÍME NA PARLAMENT?????? 

Ryba smrdí vždycky od hlavy.Tady vznikly všechny ty nesmyslné nařízení a vyhlášky o soc. dávkách, o rasizmu, atd. A to jen proto, aby parlamentníci měli klid na hrabání do svých kapes a byli pěkní před Bruselem. Vzpomeňte si nedávno na Bulharko, zablokovali parlament na celou noc a vysvobodit je museli až obrněnými vozy. 

  A když už jsme u těch policajtů a těžkoobrněnců, vždyť ti kluci při zásahu na radikály brání své platy a možná někteří i přesvědčení. Na ně nemá cenu nadávat. Navíc nás všechny to stojí velké peníze.

  DEJME VĚDĚT DO PARLAMENTU A HLAVNĚ DO BRUSELU JAKÁ JE NAŠE VŮLE A                                                           NAŠE SMÝŠLENÍ.

0 0
možnosti

Vynikající parodie je třeba tady http://www.youtube.com/watch?v=G6cC2auMBaY

.

Co se cikánů týče, tam je to, bohužel, až strašně jednoduché. Určitá menšina je problémová, lidi to štve, zvolená reprezentace na problém 20 let kašle, tak se nelze divit naštvanost vyvře na povrch.

Nejhorší na tom je, že to je bezmocná naštvanost. Politici nehodlají dělat nic jiného než doposud - uplácet cikány z daní. Rasisti sice pojmenují problém, ale jejich řešení jsou většinou hodně hloupá. Jinými slovy, nikdo si neví rady.

1 0
možnosti
JH

J78a74n 44H32l88e15d50í45k

6. 9. 2013 22:18

hodnocení levicovosti atd je objektivně nesprávné,-- v Česku je tomu tak, že krajní-radikální levicí jsou výbojní stalinisté, Semmelová, Petelík, Grebeníček, kteří by nejradějí ihned obnovili tvrdou totalitu s rozsudky smrti-- tedy pod vlajkou KSČM,--- ČSSD jsou normální levicí, kteří se vším, co komunisté navrhují PLNĚ souhlasí, s tím, že by volili delší a lidštější metodu zavedení veškerých kom.návrhů!!---  Strany středu TOP//ODS to mají nejtěžší, musí trvale odolávat vulgárním, smyšleným, lživým výpadům levice a k prosazení legislatívy moderního civilizovaného státu, nemají mnoho sil, třeba i pro výskyt komunisty zkorumpovaných zrádců.--- Pravice byla zrušena 5.5.1945 a dnes Sládek, Cibulka, Vadas nemají šanci dostat od zapomnětlivých spoluobčanů hlasy, hlavně proto, že si voliči myslí, že by to byl hlas ztracený, a to se KSČSSD-- VELMI líbí !!a hodí.

1 1
možnosti
RB

Bohuzel si autor plete pojmy.

1 0
možnosti
JH

J11a48n 91H48l96e57d30í36k

7. 9. 2013 11:24

p. Bittnere, rád bych si je pletl, nerad popisuji realitu a nejsem vůbec ctižádostivý, za půl roku uvidíte

0 0
možnosti
KN

Koho myslíte extremisty ?

0 0
možnosti
MC

Pravicové hodnotové principy jsou morální a proto pokud by byly extrémistické jsou 100% morální. To, že mnozí politici, politologové a komentátoři rádi pojmenovávají levicový extrémismus za pravicový je velkou mýlkou a pokřivením politické osy. Nepochybuji, že mnozí o tom moc dobře vědí a jejich úmyslem je zničit přirozenou morální svobodu a vědomě tak vychovávat zloděje lidské mrzáky.

4 0
možnosti

blbost

Neni moralni byt mocnejsi jen kvuli vetsimu majetku.

1 1
možnosti

pravicovymi extremisty myslite Svobodne, Klause, nebo nejake anarchokapitalisty?

1 0
možnosti

ti rozhodne marginalni nejsou

0 0
možnosti
FV

Nacionální socialisté jsou bezpochyby extrémní, ovšem také levice stejně jako komunisté - ostatně obě hnutí vychází z Marxe. A nacismus je navíc něco zcela jiného než fašismus. Nacisté spolu s komunisty dokonce proti (údajnému) fašismu původně bojovali, když si rozdělili Polsko - to byste vědět měl, když se pod Vaší fotkou tolik zaštiťujete historií.

4 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1319x
Slamer, básník, žurnalista, historik žijící v současnosti. Šéfredaktor zpravodaje o slam poetry Slamoviny.cz