Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Měkjte už konečně rozum. Není to neschopným trenérem, ale neschopnými hráči. Jsme malým státečkem a, podobně jako Rakousko a Maďarsko, nemáme na evropskou a světovou špičku. Ani s Poborským a Nedvědem jsme se nedostali na MS 1998 a 2002 a i v r. 2006 to skončilo ostudou. Zbytek života strávíte nadáváním na trenéry národního mužstva.

1 0
možnosti

Hokej i fotbal je na tom stejně ,katastrofální vedení svazů a kamarádíčkování, neschopnost jakékoliv sebereflexe,  agentské pletichaření se sestavou a ještě špatná taktika.....a konce, ty dnes každej vidí...a to hokej už začíná mít problémy i s mládeží.

0 0
možnosti

Před nějakým časem proběhlo na netu video, kde fotbaloví reprezentanti kdesi na letišti unisono pěli song na adresu Radka Druláka, který si dovolil pronést svůj názor na úroveň reprezentace.

Myslím, že výstižnější charakteristiku těchto "pánů fotbalistů" (sorry, někteří už v reprezentaci nejsou) vymyslet nemůže.

2 0
možnosti

Pan Bílek je neuvěřitelně splachovací, ale v tom není bohužel sám. To začíná být v té naší zatuchlé české kotlině zvykem. Stačí se podívat na kandidátky politických stran před volbami, také jsou tam stále stejné, stokrát profláknuté ksichty. :-(

0 0
možnosti

S Bílkem nemá smysl kamkoli jezdit. Tým je stále obměňován, taktika žádná a hrajeme hrozný fotbal.

0 0
možnosti

Obávám se, že jen trenérem to nebude. To by bylo krásné. Jinak souhlasím, na MS nemáme co dělat.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS