Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte pravdu. Pan Babiš ví, jak nakládat s penězi. Lze tedy očekávat, že stamilióny vložené do voleb (jím samotným) budou mít očekávání vyšší rentability, než v jakémkoliv jeho jiném podnikání.

  Tipněte si: Jak jí bude dosaženo?

0 0
možnosti

Fakta tu jsou, a to i o Babišovi, byli dostupné i před volbami, tak se prosím nepohoršujte až po volbách. Je zvoleno, takže si nestěžujte. Vše jsem na svém blogu zveřejnil co je potřeba a pravda. To že většině obyvatel stačil jediný zdroj mainstreumu je smutnější, než volba samotná. Ale i tak jdeme dopředu. Je tu vývoj. A kdop chtěl opravdovou změnu volil úsvit, takže loading demokratické ČR: 6,88% :-P[>-]

0 0
možnosti

jardanovak.blog.idnes.cz EU[>-]

0 0
možnosti

Známá fakta žádný Babišův fanatik nepřijme. Kritizovat jakoukoli současnou vládu je to nejlehčí, to mají lidé rádi .Lidé věří, jako v pohádce, že jednou přijde spasitel...Na sliby časem zapomenou a za další 4 roky zvolí dalšího spasitele...

1 1
možnosti
Foto

Další přesvědčený...

0 0
možnosti

Ani, pane autore, skutečně něco dokázal, ale okrádat ročně náš stát o stamiliardové eurodotace. Poznámka pro méně chápavé. Eurodotace jsou naše daně, které posíláme do EU, a ti je pak nesmyslně rozdělují na takové nesmysly.

5 1
možnosti
Foto

Okrádání znamená někomu něco sebrat proti jeho vůli a proti platné legislativě. Babiš dotace nekrade, ale čerpá. Hloupý kdo dává, hloupější kdo nebere. Nesnáším dotace, ale ty Babiš nevymyslel.

1 1
možnosti
Foto

J87i39ř86í 12K19i56n60d67l

27. 10. 2013 11:55

Částečně jsem to opsal je to platné. Volby vyhrál agent STB, důvěrník mnoha top porevolučních politiků, temný privatizátor tuzemských podniků a největší příjemce dotací v ČR Jeho slovenský původ se nezapře. Ve svých prvních vystoupeních se hádá jako domovnice. Křičí, skáče svým oponentům i moderátorům do řeči, používá jadrnou češtinu. Mluví jako my a všechno nazývá pravým jménem. Celých 20 let musel chudák žít v ČR a útrpně sledovat, jak to ti naši zkorumpovaní politici vedou od desíti k pěti. Jednoho dne se ale probudil a s odhodláním v očích si řekl, že změní zemi v ráj, kde se za nás nebudou stydět naše děti. Došel k sejfu, přepočítal si peníze a začal kupovat. Nejdříve tisk a potom tzv. osobnosti.

7 2
možnosti
Foto

N19e24l40a 57P65a57l57o93v74á

27. 10. 2013 16:28

Mluvíte o "slovenském původu" jako o prašivině...

1 0
možnosti

V agentovi Stb nelze hledat nic víc než-li totalitního vůdce. Antidemokrat, který chce více než byznys.

4 3
možnosti
Foto

Ze vam jazyk neuschne v hube. ;-O

4 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS