Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Seberte odvahu, zalozte obcanske sdruzeni za zachovani Hotelu Praha, vyberte potrebne finance, hotel i s pozemkem kupte a delejte su s nim co chcete. Ale nechtejte po ostatnich danovych poplatnicich, aby vase napady financovali.

0 1
možnosti
RK

To je blbá rada. Skoro jako od Svobodných. Petr Kellner je nejbohatší Čech a ten hotel nekoupil kvůli investici, ale kvůli tomu, aby měl před barákem klid. Proč ne. On si to může dovolit a také dovolil. Ten hotel není na prodej a neexistuje částka která by to mohla změnit. To ale Svobodný nikdy nepochopí. Za vším fakt nejsou jen peníze.

1 0
možnosti
JH

J70a35n 79H26a42v80l54i54n70a

19. 8. 2013 12:45

"V dnešním světě bohužel nejde o názory občanů, šlo-li o ně vůbec někdy, ale o sílu peněz" - musim se smat, jak spousta lidi zije v nejake bubline a predstave idealniho sveta.....nebylo, neni a NEBUDE! Takova je proste priroda, nezna dobro ani zlo a clovek je zivocich zijici ve smecce, coz s sebou nese urcite znaky chovani a jednani

1 0
možnosti
Foto

Mýlíte se pane autore.  Jde jen a jen o vlastnická práva.  Názor občanů na můj dům je absolutně irelevantní.  Vlastník čehokoli má právo se svým majetkem naložit podle svého uvážení.   Tedy i majitel například Karlštejna, pokud by se rozhodl ho zbořit,  by mu v tom neměl nikdo násilně bránit.

2 3
možnosti
RR

R85o97m35a53n 76R15y33b39á40r

19. 8. 2013 12:40

:))) ze které fantasy tě vyloupli?

3 0
možnosti
RK

Většina "komunistických" staveb pochopitelně slouží a to dobře. Nevím o tom, že by někdo měl v plánu bourat metro, panelová sídliště, nuselský most, D1, spoustu vysílačů atd. Smiřte se zkrátka s tím, že u hotelu Praha nešlo o to kdo ho postavil (International, Interkontinental, Forum aj. rovněž postavili komunisti a dál fungují jako hotely), ale zkrátka že byl postaven velmi nešikovně. Moc předimenzované prostory a tím i obrovské náklady na energii a údržbu.

1 2
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1319x
Slamer, básník, žurnalista, historik žijící v současnosti. Šéfredaktor zpravodaje o slam poetry Slamoviny.cz