Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Škoda vajec na Zemana, co jsme chtěli, to máme. :-/

0 0
možnosti

M44i44l25a25n 37K52e16s19l

19. 11. 2014 22:36

Zajímavé je.že jak se ten buran objeví na politické scéně tak se pomalu,ale přece jen začínáme ekonomicky zvedat a blbá nálada mizí.Možná,že za to nemůže,alemá kliku.Mluvil sprostě.No,ale jak se měl slušně vyjádřit k účinkování těchto  moskevských umělkyň.Naše sdělovací prostředky měly čas říci slušně,co jsou zač.Spolu se "Spolkem přátel řičících pussynek"zamlčovaly jaké speciální prostředky používají k boji proti Putinovi.

1 0
možnosti

Ano, vidím to témě stejně. Je třeba začít u sebe. Přijde mi, že třeba dnes když promluví žák základní školy, možná by se červenal i prezident. Podobně je to s požíváním alkoholu. Přijde mi pokrytecké když člověk, který se v podnělí chlubí na pracovišti jak si pěkně užil víken, když se spil téměř do němoty, odsuzuje pro nadměrné požívání alkoholu ať jednotlivce či celé skupiny lidské populace až po národy. Pozoruji že arogance, egoismus, poktyrectví, agresivita, bezohlednost, vulgarita postupně nahrazuje skromnost, pokoru, zdrženlivost, upřímnost, slušnost, ohleduplnost. Syn říká 'jó pokrok nezastavíš'.

2 0
možnosti

V98i52t 50C36h77a32l91u15p75a

19. 11. 2014 10:43

Zeman vždycky v minulosti vulgární byl a vulgární zůstane...nevím co jsou z toho najednou všichni překvapeni. Druhá věc jsou Zemanovy názory a zlehčování zásahů SNB proti demonstracím v r.1989 - tady to opravdu přehnal. Zásadně ale nesouhlasím s házením vajíček či jakékoliv jiného druhu potravin po komkoli.....tohle je totální klukovina, takhle se dospělí nechovají. Doufám že si nikdo nebude stěžovat na ceny potravin, protože jak je vidno min. vejcí má leckdo dostatek nebo i nadbytek.

0 0
možnosti

J45a79n 39R73i65c41h60t97e12r

19. 11. 2014 11:09

Masakr, z francouzského massacre = vraždění, krveprolití (František Trávníček: Slovník jazyka českého)

To jen coby připomínka, že než začne o něco spor, měly by se definovat pojmy…

1 0
možnosti

Á, další příznivec adoptovaného černohorského templáře.

0 0
možnosti

Je to tak, opravdu totální úpadek, ale nevím jak z toho.

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím s článkem.

Rozpory s prezidentem by si lidi měli vyřídit jinak a jinde než při vzpomínce na 17. listopad před prezidenty jiných států.

0 1
možnosti

Víte ,úpadek maravních a kulturních hodnot to je taková trapná mantra, kterou oblažují za každé doby dříve narození ty později narozené.

Ono se to sice nezakládá moc na reálném základě,navic ty morální hodnoty svým potomkům vštěpuje kdo asi?,aneb kálíte do vlastního hnízda, nicméně to spíš souvisí se selektivní pamětí,.která jaksi vidí sama sebe vždy retrospektivně jaksi příznivěji než jest holá realita.

Ale ano-za co  panebože za co je příšernost, která navíc z úst autora působí poněkud obskurně a nevěrohodně a svoji popularitu získala zejména díky přítomnosti lidského pozadí v textu.

A ano češi jsou pokud tak smím soudit o něco víc buranštější než jejich západní sousedé,ale tak tomu bylo vždy aneb nic nového pod sluncem...

1 0
možnosti

tolik komunistu jsme od revoluce nevidel ... a vsichni  Zemanovi ukazovali knizky KSC 8-o

2 0
možnosti

S tím demokratickým zvolením to zase nepřehánějte, i na demokratickou kampaň skoro všichni potřebovali prachy kdoví od jakých podvodných lobbistů...

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1319x
Slamer, básník, žurnalista, historik žijící v současnosti. Šéfredaktor zpravodaje o slam poetry Slamoviny.cz