Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Film jsem neviděla, nemohu  ho hodnotit  - ani komentář autora. Jestli je to opravdu tak, jak píše, je to  smutné.  Nevím. ;-(

0 0
možnosti
Foto

Tu vysokou karmu nemáte za jasnozřivost nebo trefné vystižení vítězného snímku, který nikdo z karmovačů - byl bych ochoten se vsadit - neviděl. Karmu máte to za to, že jste čecháčky ubezpečil, že film Cesta ven je protežovaná "multikulturní propaganda" (jak napsalo jakési jelito pod článek o cenách). Tohle totiž chtěli slyšet ze všeho nejvíc. Pohodlně to zapadá do jejich jednoduchého vnímání světa. Váš článek prozrazuje jediný - filmům moc nerozumíte a v kině se chcete hlavně dojímat a bavit, ne přemýšlet.

0 0
možnosti
KN

A co je na tom špatného ? Přemýšlím celý den v práci, doma to taky nejde bez přemýšlení. Když už si vyšetřím čas na film, pak se chci skutečně dojímat a bavit, nikoliv znovu přemýšlet, pokud chci přemýšlet, zdá se mi k tomu účelu vhodnější dobrá kniha, nikoliv film, takže jsem patrně podle vás "čecháček". Ostatní národy patrně chodí houfně na pseudointelektuální, vysoce přemýšlivé filmy, bavit se nechtějí ani náhodou, co ?

0 0
možnosti
JS

Naši umělci mají opět světové prvenství. Zvítězil film, který měl cca 6000 diváků.

1 0
možnosti
Foto

J20a12n 70A18n43d26r16l16e

26. 1. 2015 14:09

Davam takto prenesene karmu Madlovi, ten jeho vyrok ma hlavu a patu, i Vas komentar k nemu.

Ale film jsem nevidel, takze jinak se zdrzim hodnoceni.

0 0
možnosti
DH

D86a87v58i32d 60H89o81l38e33c

26. 1. 2015 13:37

Je zajímavé,že ve všech soutěžích vyhrávají filmy na které skoro nikdo nechodí.To že je kritici označí jako dobré a kvalitní zájem diváků rozhodně nezvýší.To by ten film musel být skutečně dobrý.

1 0
možnosti

Já jsem předem neviděla žádný z těch filnů,  ale bylo mně a mým bližním sledujícím předávání cen již předem jasné,  že vyhraje Cesta ven 

a proč, snad ani nemusím psát. 

To ví každý od doby, kdy tu byla zavedena tzv. "pozitivní diskriminace".

 Že se dostane i do umění bylo nabíledni.

2 0
možnosti
FB

Šulíkův artový film Cigán (myslím předloni) dost propadl i u kritiky... Cesta Ven podle mého názoru opravdu patřilo k tomu lepšímu, co loni vzniklo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1319x
Slamer, básník, žurnalista, historik žijící v současnosti. Šéfredaktor zpravodaje o slam poetry Slamoviny.cz