Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Základní fintou, kterou znali již komunisté, je zabírat shromáždění kamerou situovanou jen o něco výše, než jsou hlavy účastníků a pak to vypadá jako jendolitý dav, "hlava na hlavě".

2 0
možnosti
Foto

také je třeba využít optických vlastností širokoúhlých objektivů......

0 0
možnosti
FK

Náhodou, vy jste na tom dobře. Antiislamisté 6.2. kompletně zaplnili Hradčanské náměstí (což v přímém přenosu potvrdil redaktor ČT) a druhý den jsme se dozvědeli, že prostor, který čítá cca 4 000 čtverečních metrů má kapacitu jeden tisíc lidí.

5 0
možnosti
VF

Důležité je jedno - kdo chtěl, přišel. Kdo nechtěl NEMUSEL.

3 0
možnosti
AT

Ale no tak. Není to skoro jedno? Snad nechcete iniciovat trapné spory podobné těm Popelkovským. Když se obě strany zuřivě hádaly, jestli na "celonárodní demonstraci " holešovské výzvy přišlo 200 nebo 500 lidí.

4 0
možnosti
Foto

Příště zkuste přenosné turnikety. Každý účastník demonstrace povinně projde, turisty natěšené na krásy centra Prahy snad odradí, abyste je zbytečně nemusel započítávat.

3 0
možnosti
Foto

Tak, já bych zkusil měření pomocí mobilů. Kolik se na sektor namířený na Staromák přihlásí mobilů.

0 0
možnosti
Foto

Vůbec mi nevadí, že nevím, kolik bylo včera na Staroměstském náměstí lidí. Tato informace je pro můj život absolutně nepodstatná a nepídím se po ní ani v jiné dny.

10 0
možnosti
NM

;-D...navrhuji ještě do 17.11.ať nějaká organizace uspořádá za účelem řádného propočtu přítomných na tomto náměstí nějakou oslavu s tím,že se už konečně a řádně zadokumentuje počet asi 10000 návštěvníků a dobudoucna se předejde velkým hádkám a bude to regulérní pro všechny strany...;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

A10l36e73š 30M48e55r52t38a

29. 10. 2016 15:50

Plné náměstí - několik tisíc lidí, to je na Staromák poněkud málo. Zaznamenal jsem nějaký odhad, kde se hovořilo o patnácti tisících, který se asi blíží skutečnosti. Plný Staromák, ale pojme lidí daleko více. Pamatuji si na odborářskou demonstraci za Klausovy vlády, které se podle odborářů zůčastnilo 100 000 lidí, ale policie korigovala odhad na 60 000.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
25 6
možnosti
ZB

Říkal to přece Ovčáček a jelita to po něm opakuje....

15 9
možnosti
MD

Dobry napad. A melo by se to cele pojmout jako kruhovy graf. Rozdelit je jeste podle kategorii na turisty, okounejici, obyc. zvedavce, .. , priznivce, odpurce a dalsi. Tedy v ramci objektivity.

10 1
možnosti
PJ

No já bych se víc věnoval těm turistům...obvykle je jich v tuhle dobu Staromák plný. Těch pár demonstrantů se mezi nimi skoro ztratilo ;-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS