Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

S tímto s Vámi naprosto souhlasím: "Ti, kteří chtějí něco změnit dlouhodobě, by měli začít u sebe. Například by měli přestat házet vajíčka a začít házet volební lístky".

1 0
možnosti
MK

Tohle je prezident jeho voličů, můj určitě není.

2 1
možnosti
MM

Já celou dobu, pane, přemýšlím, jestli píšete vážně nebo jste natolik ironický... a stále jsem čekala na konci nějakou "řachandu" ... a teď se divím :-/

1 0
možnosti
LZ

President je buran a volili ho burani. Kníže je noblesní, vzdělaný člověk a také jeho příznivci jsou noblesní, kulturní lidé. To jsou ve většině článků a příspěvků jasná dogmata. Pak mi z toho vychází, že na presidenty hazeli vajíčka, pískali a prostě, chovali se jako hulváti jeho voliči!!!

2 0
možnosti
LN

Ač Zemana nesnáším, tohle je dobrej postřeh. R^;-D

1 0
možnosti
Foto

P14e45t61r 60F46o46u61l29d

19. 11. 2014 4:22

To, že autor něco vystudoval, ročně přečte pár románů - samozřejmě výborných, jak jinak, že - a před spaním si pravidelně brumlá nějaké verše ještě neznamená, že není buranem. Nakonec ten textík je tak kouzelný, až to mlátí vrátky od chlíva. Jsou tam prezentovány jakési mantry, které samozřejmě vůbec neplatí obecně. Kdyby to bylo nepodepsané, vsadil bych na pisálka z bolševických Haló novin a dnes bohužel  passidentova nohsleda Ovčáčka. Ten taky včera perlil, kde se jen objevil. Nejvíc pobavila ta jeho kolovrátková básnička o potřebě dialogu a jak je hradní houba ochoten kdykoliv diskutovat s kýmkoliv a kdekoliv. Diskuze skončily, soudruzi. A na takového "prezidenta" nestátníka, jsou vajíčka jen velmi slabý prostředek. Taky si z toho nic nedělá. Nikdy neměl sebereflexi. Pokaždé, když se dostal do kouta svou arogantní nedovzdělaností, pozurážel všechny, kteří byly v dohledu a doslechu. To, že byl zvolen jakýmkoliv počtem hlasů, platí jen v okamžiku volby. Pak se musí chovat tak, aby mohl být akceptován občany. Ne voliči, jak rád tvrdívá např. neusvědčený zločinec Kalousek, který má tolik drzosti, že v médiích opakovaně prohlásil, že oni jsou ve vládě PRO SVOJE VOLIČE a že jenom těm se zpovídají. Všude jinde by si ani neškrtl po takové větě. Takže prezident by měl být ze samé podstaty přímé volby zástupcem jen a výhradně VŠECH O-B-Č-A-N-Ů. Ty totiž reprezentuje. Nakonec ten flek má P-R-O-P-Ů-J-Č-E-N-Ý.  Nikdo, ani jediný voličský hlas, mu ho nedaroval. Měl by ho tedy vrátit nepoškozený. Což už je teď jasné, se mu jen stěží podaří. Takže hoch by měl každý další den jen šoupat nožičkama a prosit občany o odpuštění, že se choval ve slabších chvilkách jako dobytek. Nicméně, očekávat se to nedá. A protože procedura jeho zbavení úřadu je reálně neproveditelná, lidé ho zachránit nemohou. Když je to takový geroj, jak se pořád prsí, měl by zapracovat na svém zdraví a na závislosti na tabáku a především na chlastu. Kdyby se mu už jenom toto podařilo, možná by všechno ostatní na

15 3
možnosti
PN

Souhlasím s každým slovem ve Vašem příspěvku, lépe bych to nenapsala. Je to jedno velké neštěstí pro nás všechny a ještě dlouho bude. Ale rozhodně platí na hrubý pytel, hrubá záplata.

1 0
možnosti
JR

J27a44r43a 91R35a11n60k

19. 11. 2014 2:05

Uvedomila jsem si, ze jsem docela prehledla nadpis a znovu se vratila precist clanek. Nesouhlasim s respektem k prezidentu, ktery se o nej nezaslouzil, dela nam skutecne ostudu po celem svete:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2324457/Drunk-Czech-president-Milos-Zeman-hardly-stand-ceremonial-occasion.html

13 0
možnosti
MP

Vy jste to napsal tak nějak divně. Ani ryba ani rak. Štve mně, že jsme podle Vás všichni burani. Příště, kdo chcete protestovat proti prezidentovi, předejte, prosím, dopis panu Ovčáčkovi. A příště miřte přesněji, nebo spíše na jiném místě, Gauck si to opravdu nezaslouží! A to ani nemusel říkat, že se k nám přijel něco učit. 

To jsem nechtěl napsat k tomuto článku, ale to je od Zemana fakt hnůj!!!

4 0
možnosti
MT

Je to těžké, doba se trochu vymkla, všichni jsme podráždění, přecitlivělí, zaseknutí na svých pozicích, neslyšíme skoro sami sebe, natož toho s opačným nebo jiným názorem. Budeme muset začít každý sám u sebe. Trochu se ztišit a poslouchat, co říká ten druhý. A přemýšlet o tom. Autora zdravím. Karma.

4 1
možnosti
MT

Ale me spiš vadi ty buranske vlady, ktere tu mame jiz nejmene 20 let. A ty take nadelali nejvic skody.

2 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1319x
Slamer, básník, žurnalista, historik žijící v současnosti. Šéfredaktor zpravodaje o slam poetry Slamoviny.cz